Kommande loppisar i Stockholm 2019

Här är en guide på vilka loppisar som kommer att ta vid i Stockholm år 2019. Det finns otroligt många, stora som små så för att inte skriva en milslång artikel har vi valt att skriva om de som vi själva är mest nyfikna på.

Karlaloppis – Karlaplan

Den 27 april har den populära loppisen Karlaloppis vid Karlaplan säsongspremiär och kommer att äga rum varje lördag. Loppisen hade premiär 2016 och har sedan dess varit en uppskattad plats för både fyndare och säljare.

Varför är vi intresserade av denna? Området Karlaplan-Östermalm har otroligt fina bostäder som nästan kräver inredning och dekoration av hög kvalitet och historiskt värde. Vi är övertygade om att det kommer finnas riktigt bra fynd där.

Datum: Från 27 april 2019, varje lördag

Adress: Karlaplan, vid fontänen

Tider: kl. 11.00-15.00

Bagis Megaloppis – Bagarmossen

Här har vi en riktig klassiker i Stockhoms loppisvärld. Bagis Megaloppis kör nu för 12:e året i rad och kommer att bjuda på en hel drös av fynd. Vi ser Bagis Megaloppis som något av ett retro-Mecka och kommer hålla utkik efter fina inredningsdetaljer från 50-, 60- och 70-talet.

Var beredd på ett gigantiskt utbud så ett litet tips är att redan innan veta ungefär vad det är du är ute efter så att du har det som en röd tråd i loppisdjungeln. Retro-porslin kan nästan garanteras att du hittar, samt lampor.

Datum: 25 maj 2019

Adress: Bagarmossen, vid torget (helt omöjlig att missa)

Tider: kl. 10.00-15.00

Kungsloppis – Kungsholmstorg

Ett stenkast från Rådhusets Tunnelbana i Stockholm kommer Kungsloppis ha säsongspremiär. Arrangerat av loppisgiganterna Loppistajm som även står bakom ovannämnda Karlaloppis. Det finns otroligt många trendmedvetna Stockholmare som är bosatta kring Kungsholmen så på denna loppis förväntar vi oss designfynd, både i plagg och heminredning.

Årets trend 2019 inom heminredning är gula toner enligt ELLE Decoration så vi kommer ha hököga efter gula dekorationer och möbler av finare kvalitet.

Datum: från 19 maj-9 juni, samt 1-22 september, varje söndag.

Adress: Kungsholmstorg, T-bana Rådhuset, uppgång mot Kungsholmstorg.

Tider: kl. 11.00-15.00

Återvinningsfesten – Hornstull

Det finns nog ingen loppisintresserad i Stockholm som inte känner till Återvinningsfesten. Den som inte råkar känna till den får vi ta och gratulera för att hen hittat till den här artikeln.

Återvinningsfesten är Nordens största loppis och äger årligen rum sista söndagen i maj vid Hornstull i södra Stockholm. När du kommit ut från Hornstulls tunnelbanestation så kommer du att se loppisstånd överallt. Det kommer finnas loppisfynd längs hela Långholmsgatan, både till höger och vänster och vi kan tillägga att denna gata är 500 meter lång.

Vad tror vi att vi kommer hitta där då? Allt möjligt. Verkligen allt möjligt. Men om vi tänker på att det ändå är Hornstull som är något av ett hipsterparadis så kommer det troligen finnas gott om häftiga och udda designerkläder, retroprylar och stilrena affischer.

Återvinningsfesten arangeras av Medveten Konsumption och medveten komsumption är något som även vi på Bergalvs står för.

Datum: 26 maj 2019

Adress: Långholmsgatan, T-bana Hornstull.

Tider: kl.10.00-16.00

Håll utkik efter dessa loppisar i Stockholm 2019 så har du ditt på det torra, och hittar du inget där eller har ont om tid så håll utkik här på vår hemsida då vi givetvis kommer att ha fyndat åt dig.

Väl fyndat!

/Bergalvs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s